kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Yukon regler

Læg kabalen online nu:
Yukon kortspil - Yukon kabale online - Yukonkabalen på nettet
.

Yukon er en krævende og udfordrende kabale, hvor fokus er rettet på at flytte hele bunker i stedet for enkelte kort. For at få kabalen til at gå op, skal alle fire Grundbunker bygges op i deres respektive farver, fra es til konge.

Bordet
Bordet er delt op i to områder. De syv Byggestabler er centralt placeret, og i begyndelsen af kabalen lægges kortene ud, således at første stabel indeholder eet kort med billedsiden op, anden stabel indeholder eet kort med billedsiden ned og herover 5 kort med billedsiden op, tredje stabel indeholder to kort med billedsiden ned og fem kort med billedsiden op, os så fremdeles indtil den syvende stabel, som indeholder seks kort med billedsiden ned, og igen fem kort med billedsiden op. Øverst til højre kan de fire Grundbunker findes – Grundbunkerne er i begyndelsen af spillet tomme og som kabalen lægges, bygges kortene op i deres respektive farver fra es til konge.

Kabaleregler
Alle kort med billedsiden op i de syv Byggestabler kan frit flyttes. Byg stablene nedad i skiftende farve. Når du flytter et kort, flyttes alle kort som ligger over kortet i en samlet stak. Konger kan flyttes til tomme stabler, og de øverste kort i byggestabeblerne kan flyttes til deres respektive Grundbunker, når værdien af kortet på toppen af grundbunken er een mindre enn kortets verdi. Esser kan flyttes direkte til Grundbunkerne, når de ligger øverst i en byggestabel.

Kabalestrategi
Nøglen til succes i Yukon kabale er at fokusere på at få så mange kort med billedsiden op som muligt før man begynder at spille kort ind i Grundbunkerne. På denne måde holder holdes et større udvalg af muligheder åbne, hvilket øger chancerne for at kabalen går op.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Yukon, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.