kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

De Tre Tårne regler

Læg kabalen online nu:
Tripeaks online - Tritower kortspil kabale - Tripeaks gratis
.

De Tre Tårne, også kendt som Tri Peaks- eller Tri Tower kabale, er en meget simpel kabale, hvor dog også en smule færdighed kræves for at kabalen skal gå op. Målet med kabalen er at kassere alle kortene i tårnene.

Bordet
Bordet er delt op i tre områder. De tre tårne eller pyramider indeholder hver 10 kort. Et kort i tårnene har billedsiden op, hvis der ikke ligger nogen andre kort over. Alle andre kort i tårnene har billedsiden ned. Bunken er placeret nederst til venstre, og indeholder kort som spilles ind i kabalen efterhånden som spillet skrider frem. Ved siden af Bunken findes Elimineringsbunken – her lægges alle de kort som elimineres fra kabalen.

Kabaleregler
Kort i tårnene med billedsiden op er frit tilgængelige og spilbare. Kort, der er af en værdi som er een højere eller een lavere end kortet på toppen af Elimineringsbunken, kan kasseres, og lægges derefter på toppen af Elimineringsbunken. Herudover kan et es elimineres hvis en konge ligger på toppen af Elimineringsbunken, og en konge kan elimineres hvis et es ligger på toppen af Elimineringsbunken. Til enhver tid kan et kort fra Bunken vendes og lægges på toppen af Elimineringsbunken. Dermed gives mulighed for at eliminere yderligere kort fra tårnene. Kabalen er gået op, når alle kort er elimineret til elimineringsbunken.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som De Tre Tårne, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.