kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Skorpionen regler

Læg kabalen online nu:
Spil Skorpionen online - Skorpionen kabale - Skorpionen gratis
.

Skorpionkabalen er en byggekabale som både er utrolig vanskelig og som kræver store mængder held. Kabalen er gået op, når fire komplette rækker fra es til konge er bygget og kasseret. Kabalen har fået sit navn udfra den idé at kabalens Byggestabler repræsenterer en skorpions korp, mens tre yderligere kort repræsenterer en skorpions hale.

Bordet
Der er to områder på bordet. Centralt på bordet findes de syv Byggestabler. I de fire første Byggestabler lægges først tre kort med billedsiden ned, og herover fire kort med billedsiden op. I de tre sidste Byggestabler lægges alle kortene med billedsiden op. "Halen" er placeret øverst til højre på bordet, og udgøres af endnu tre kort som placeres i en bunke med billedsiden ned.

Kabaleregler
Alle kort med billedsiden op kan bringes i spil. Ethvert kort med billedsiden op kan således flyttes til et kort i samme kulør med vædi een højere end kortet som flyttes. Alle kort som er placeret i samme Byggestabel over kortet som flyttes, flyttes med. Hvis en Byggestabel er tom, kan en konge flyttes til stablen. Når ikke længere er nogen mulige træk, bringes de tre kort i skorpionens "hale" i spil, ved at de flyttes til de tre Byggestabler yderst til venstre. Når alle kortene i een farve er bygget op i en sekvens fra konge til es, elimineres den fra bordet. Kabalen er gået op, når alle kortene er sorteret i sekvenser i de fire farver og elimineret fra bordet.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Skorpionen, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.