kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Pyramiden regler

Læg kabalen online nu:
Pyramidekabale online - Gratis Pyramide kortspil - Læg Pyramidekabale
.

Pyramide kabale er en meget enkel kastekabale, der dog kun ganske sjældent går op. Målet er at eliminere alle kortene i både Pyramiden og i Bunken.

Bordet
Bordet er delt op i tre områder. Bunken findes i øverste venstre hjørne og indeholder alle de kort, som endnu ikke er i spil. Pyramiden er centralt placeret på bordet, og indeholder 28 kort bygget op i en pyramide med eet kort på toppen, to kort i rækken under og så fremdeles indtil de syv kort i nedereste række. De nederste kort i Pyramiden ligger frit tilgængelige, mens kortene over bliver frie eftersom spilles går fremover. Øverst til højre findes Elimineringsbunken – her lægges alle de kort som elimineres fra spillet.

Kabaleregler
Kortene i Pyramiden samt i Bunken elimineres ved at der dannes par, som til sammen giver 13 – esser tæller her for 1. Konger kan elimineres fra spillet på egen hånd. Kortene i Bunken kan vendes et efter et i en ny bunke af vendte kort. Både kortet som aktuel vendes, og det øverste kort i bunken af vendte kort er til rådighed. Kabalen er gået op, når alle kortene i både Pyramiden og i Bunken er elimineret.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Pyramiden, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.