kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Idiotkabalen regler

Læg kabalen online nu:
Idioten online - Gratis Idiot kabale - Idiotkabale på nettet
.

Idioten er en hurtig, meget enkel, og held-baseret kabale. Målet med kabalen er at eliminere alle kort som ikke er esser.

Bordet
Bordet er delt op i tre områder. Bunken findes i øverste venstre hjørne og indeholder alle de kort, som endnu ikke er i spil. De fire Byggestabler er centralt placeret på bordet, og er i starten af spillet tomme. Øverst til højre findes Elimineringsbunken – her lægges alle de kort som elimineres fra spillet. Kabalen begyndes ved, at der lægges et kort fra Bunken i hver af de fire byggestabler.

Kabaleregler
Det øverste kort i hver byggestabel ligger frit. Alle frie kort, der er i samme kulør og har lavere rang end et andet frit kort kan elimineres. Hvis det sidste kort fjernes fra en stabel, er der en fri plads. Frie pladser kan udfyldes af et frit kort. Til enhver tid kan der lægges kort ud fra Bunken således at der igen lægges et kort fra Bunken i hver af de fire byggestabler. Kabalen er gået op, når alle kort som ikke er esser er kasseret, og de fire esser ligger tilbage i hver deres byggestabel.

Kabalestrategi
Forsøg at skabe frie pladser når du har mulighed for det, og brug muligheden for at fortryde et træk, hvis du opdager en bedre potentiel serie af bevægelser. Selv med disse strategier går denne kabale sjældent op. Stadigvæk går Idiotkabalen dog som at være en fornøjelig tidsrøver, hvor et enkelt spil er hurtigt overstået, og hvor der er et minimum af tankevirksomhed involveret.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Idiotkabalen, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.