kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Golf regler

Læg kabalen online nu:
Golfkabale gratis - Online Golfkabale - Golfkabale kortspil
.

Golf er en forholdsvis simpel kabale, der dog også kræver en smule færdighed. Målet er at kassere alle kortene i stablerne. Navnet ”Golf kabale” stammer fra analogien til golf hvor et spil i kabalen svarer til et ”hul", og "par" er når fire kort ligger tilbage når et spil er slut. Man opnår således "par" på en "ni-hullers" når der tilsammen har ligget 36 kort tilbage gennom ni spil Golf kabale.

Bordet
Bordet er delt op i tre områder. De syv Stabler er centralt placeret, hver indeholder fem kort, alle med billedsiden op. Bunken er placeret nederst til venstre, og indeholder kort som spilles ind i kabalen efterhånden som den skrider frem. Nederst til højre findes Elimineringsbunken – her lægges alle kortene som elimineres fra kabalen.

Kabaleregler
Det øverste kort i hver bunke ligger frit. Kort, der er af en værdi som er een højere eller een lavere end kortet på toppen af Elimineringsbunken, kan kasseres, og lægges derefter på toppen af Elimineringsbunken. Til enhver tid kan et kort fra Bunken vendes og lægges på toppen af Elimineringsbunken. Dermed gives mulighed for eliminere yderligere kort fra stablerne.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Golf, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.