kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Blomsterhaven regler

Læg kabalen online nu:
Gratis Blomsterhaven kabale - Online kabale blomsterhaven - Blomsterhaven kortspil
.

Bordet
Bordet i kabalen er delt op i tre områder. Seks byggestabler symboliserer blomsterhaven og er placeret centralt på bordet. I begyndelsen af kabalen lægges kortene ud, således at hver stabel indeholder seks kort, alle med billedsiden op. Reservekortene er placeret nederst på bordet og symboliserer blomsterbuketten. Buketten indeholder i begyndelsen af kabalen 16 kort, alle er spilbare med billedsiden op. Øverst på bordet findes de fire Grundbunker. Grundbunkerne er i begyndelsen af spillet tomme og som kabalen lægges, bygges bunkerne op i deres respektive farver fra es til konge.

Kabaleregler
Alle kort som ligger øverst i en byggestabel, og alle kortene fra Reserven, er spilbare. Bare eet kort kan flyttes ad gangen. Byggestablene bygges med kort i faldende sekvens - kortenes kulør spiller her ingen rolle. Et spilbart kort kan flyttes til sin respektive Grundbunke, når værdien af kortet på toppen af Grundbunken er een mindre end kortets værdi. Spilbare esser kan flyttes direkte til Grundbunkerne. Kabalen er gået op, når alle kortene i spillet er flyttet til Grundbunkerne.

Kabalestrategi
I denne kabale bør byggestablerne indeholde så få kort som muligt. Jo flere kort der er i hver byggestabel, jo vanskeligere vil det være at komme til kort som ligger længere nede i bunkerne. Samtidigt er det en stor fordel, hvis en eller to af byggestablerne kan tømmes helt for kort, før der er spillet for mange kort ud af Reserven.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Blomsterhaven, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.