kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Baronessen regler

Læg kabalen online nu:
Baronessen kabale online - Gratis kabale baronessen - Spil Baronessekabale
.

Baronessen kabale er en meget simpel kastekabale, som kan minde om en mellemting mellem Idiotkabalen og Pyramiden. Par med summen 13 elimineres til elimineringsbunken, og kabalen er gået op når alle kortene er blevet elimineret.

Bordet
Bordet i Baronessen består af tre områder. De fem Byggestabler ligger centralt placeret. Når kabalen påbegyndes, ligger eet kort i hver Byggestabel med billedsiden op. Bunken er placeret til venstre og indeholder alle de kort som ikke er spillet endnu. Til højre findes Elimineringsbunken. Her lægges alle kort som elimineres fra kabalen.

Kabaleregler
Kortene elimineres ved at danne par som til sammen giver summen 13 - esser tæller her 1. Konger elimineres fra spillet på egen hånd. Kort spilles automatisk ud fra Bunken, således at der altid er mindst fem kort i spil i Byggestablerne. Hvis en Byggestabel er tom, kan et hvilket som helst topkort fra en anden Byggestabel flyttes hertil. Når der ikke er flere muligheder for at eliminere kort fra Byggestablerne, og når der er mindst eet kort i hver Byggestabel, kan der spilles kort ud fra Bunken - eet kort i hver af de fem Byggestabler.

Kabalestrategi
Det giver det bedste udgangspunkt for at kabalen skal gå op, hvis kortene kan elimineres på en sådan måde at der konsekvent frigøres Byggestabler.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Baronessen, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.