kabaler.dk

Bruger du mobilen? Prøv vores nye Android app!
God 7-kabale App Android

Fyrretyve Røvere regler

Læg kabalen online nu:
Læg kabalen gratis - Online 40 Røvere kabale - Fyrretyve Røvere på nettet
.

Fyrretyve Røvere er een af de mest populære kabaler som lægges med to sæt kort. Men kabalen tager en del tid at lægge, og både held og dygtighed kræves for at få den til at gå op. Målet med kabalen er at samle alle kortene i de otte Grundbunken.

Bordet
Bordet er delt op i tre områder. Bunken findes i øverste venstre hjørne og indeholder alle de kort, som endnu ikke er i spil. De ti Byggestabler er centralt placeret på bordet, og i starten af kabalen lægges fire kort i hver byggestabel med billedsiden op. Øverst findes de otte Grundbunker – Grundbunkerne er i starten af spillet tomme og som kabalen lægges bygges kortene op i hver af de fire farver fra es til konge.

Kabaleregler
Byg Grundbunkerne op i farver fra es til konge. I Byggestablerne kan der bygges nedad med kort i samme kulør, og kun et kort kan flyttes ad gangen. Hvis der ikke er nogen kort i en Byggestabel, kan ethvert frit kort flyttes til stablen. Kortene i Bunken kan vendes et ad gangen, og kan både spilles ind i Byggestabler eller i Grundbunkerne. Der kan spilles indtil det ikke er muligt at foretage flere træk. Kun hvis alle kortene samles i de otte Grundbunker er kabalen gået op.

Læg kabale...

Kan du lide at lægge kabale? Hvis du synes om en kabale som Fyrretyve Røvere, så er alle vores andre spil i kategorien kabale sikkert også noget for dig.